Έκπτωση 7%

Wi-Fi, ασύρματο όργανο ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας. Απομακρυσμένη παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο

Τιμή στο Κατάστημα: 15.00
14.00
Κάνοντας ηλεκτρονική παραγγελία Κερδίζετε: 1.00 (7%)
Άμεσα Διαθέσιμο
+
Αγοράστε την παρακάτω ποσότητα και κερδΊστε ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ:
Ποσότητα 2+ 3+
Τιμή 13.00 12.00
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Περιγραφή

Απομακρυσμένη παρακολούθηση και καταγραφή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο: Το θερμόμετρο Wi-Fi μπορεί να κάνει εργασίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να προκαθορίσετε την τιμή θερμοκρασίας και υγρασίας στη "Σκηνή". Το θερμόμετρο μας λειτουργεί με Tuya Smart, Smart Life, Amazon Alexa και Google Home. .

Smart Link: Όταν αλλάζει το περιβάλλον, μπορείτε να εκτελέσετε τον έξυπνο σύνδεσμο στο σπίτι. Για παράδειγμα, εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος υπερβαίνει τους 35C. το κλιματιστικό θα λειτουργήσει αυτόματα ή όταν η υγρασία είναι κάτω από 20% RH, ο υγραντήρας θα ψεκάσει.

Φωνητικός έλεγχος: Μπορείτε να ζητήσετε τη θερμοκρασία και την υγρασία μέσω του έξυπνου ηχείου Alexa Google Assistant . Ένα κλικ θα μοιραστεί την παρακολούθηση της συσκευής με τα μέλη της οικογένειάς σας, ώστε να μπορούν επίσης να παρακολουθούν το περιβάλλον.

Ακριβής μέτρηση: Ο αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας χρησιμοποιεί υψηλή ακρίβεια και ευαισθησία. Το εύρος μέτρησης θερμοκρασίας είναι -20C έως 60C και το εύρος μέτρησης υγρασίας ήταν από 0% RH έως 100% RH. Η ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας είναι 1C και η υγρασία είναι 5% RH. Και αυτή η ασύρματη οθόνη θερμοκρασίας και υγρασίας ενημερώνεται κάθε δύο λεπτά για μεγαλύτερη ακρίβεια.