Έκπτωση 5%

Baseus True Wireless Earphones Bowie White

Τιμή στο Κατάστημα: 40.00
38.00
Κάνοντας ηλεκτρονική παραγγελία Κερδίζετε: 2.00 (5%)
baseus E3
Προιόν Μη Διαθέσιμο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βυθιστείτε στον κόσμο της μουσικής με τα νέα ακουστικά True Wireless Bowie E3 της Baseus! Χάρη στις καινοτομίες που εφαρμόζουν, σας εξασφαλίζουν απίστευτα καθαρό και βαθύ ήχο κατά την ομιλία και την αναπαραγωγή μουσικής.

Ο χρόνος λειτουργίας των ακουστικών είναι 4-5 ώρες με συνεχή αναπαραγωγή μουσικής και μαζί με τη θήκη φόρτισης φτάνει συνολικά έως και 25 ώρες.

Το διάφραγμα 13 mm προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε τόνους μπάσων.

Η φόρτιση 10 λεπτών του E3 παρέχει περίπου 2 ώρες χρήσης και η καθυστέρηση ≤0,06 δευτερολέπτων αυξάνει το δυναμικό εύρος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα ακουστικά χρησιμοποιούν τεχνολογία Flash Charge που σημαίνει ότι χρειάζονται μόνο 45 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία E3.

Προσφέρουν σταθερή σύνδεση, με την έκδοση Bluetooth 5.0, χωρίς κενά και παραμορφώσεις. Ο χειρισμός των ακουστικών είναι εξαιρετικά εύκολος και βολικός. Το E3 θα αρχίσει να παίζει μουσική αυτόματα όταν βάλετε το αξεσουάρ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εντολές αφής για παύση ή συνέχεια της αναπαραγωγής μουσικής, απάντηση κλήσεων, ρύθμιση της έντασης ήχου, εκκίνηση του φωνητικού βοηθού (Siri). Ο ελαφρύς σχεδιασμός του E3 παρέχει άνεση για ώρες χρήσης. Κάθε ακουστικό ζυγίζει 4 gr, πρόσθετη άνεση παρέχεται από το εργονομικό σχήμα του αξεσουάρ.

Επιπλέον, είναι αδιάβροχα IP64, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων ή βροχής. Κατεβάστε την εφαρμογή Baseus και αποκτήστε πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες. Η εφαρμογή εμφανίζεται όταν τα ακουστικά έχουν αποσυνδεθεί από τη συσκευή σας και σας λέει την τοποθεσία τους. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τίτλος χαρακτηριστικών Χρώμα Λευκό

Τύπος Bluetooth True Wireless

Έκδοση Bluetooth 5.0

Σύνδεση με δύο συσκευές Όχι

Χρόνος Ομιλίας (h) 5 hrs / 25 hrs with charging case

Αδιαβροχοποίηση Ναι

Χρόνος φόρτισης 1 hr

Δόνηση Όχι

Noise Cancellation Όχι

Βάρος (gr) 8 gr / 35 gr with charging case