Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106128273

email:info@smartaccessories.gr

Send Email

Καλάθι Αγορών

Προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται από το smartaccessories και αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την έκδοση των σχετικών νόμιμων παραστατικών (φορολογικών και για λόγους marketing). Ο Πελάτης με κάθε παραγγελία που κάνει (τηλεφωνική, διαδικτυακή, δια μέσου email κλπ) δίνει τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από το smartaccessories για τους ανωτέρω σκοπούς. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.
Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν.
Συλλέγουμε μόνο εκείνα τα στοιχεία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα τα οποία είναι απαραίτητα για να σας εξυπηρετήσουμε αποστέλλοντά σας τις παραγγελίες σας. Συλλέγουμε το email σας και το τηλεφωνό σας μόνο εφόσον έχουμε την συγκατάθεσή σας για να ενημερώνουμε για την εξέλιξη της παραγγελία σας, για νέα προϊόντα,προσφορές και άλλα νέα μας. Η συλλογή και αποθήκευση των στοιχείων γίνεται με προσοχή και ασφάλεια. Αποθηκεύομε τα στοιχεία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έως ότου μας ζητήσετε εγγράφως να τα διαγράψουμε. Σε άλλη περίπτωση τα στοιχεία παραμένουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για λόγους στατιστικής, αλλά και για την ευκολότερη εξυπηρέτηση σας στις επόμενες αγορές σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα στοιχεία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε τον "υπεύθυνο προστασίας δεδομένων". Το smartaccessories.gr αναγνωρίζει όλα τα δικαιώματα του πελάτη, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να αλλάξει τα στοιχεία εφόσον έχετε online λογαριασμό τη δυνατότητα να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τη δυνατότητα αίτησης να μην λαμβάνετε ενημερωτικά email καθώς και τη δυνατότητα να αντιταχθείτε στη συγκατάθεση και στη επεξεργασία των δεδομένων σας.
Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 2106128273 και εγγράφως στη φόρμα επικοινωνίας.