Σχετικά με εμάς

To κατάστημα μας δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να προσφέρει σε όλους εσάς ποιοτικά προιόντα στις πιο ανταγνωνιστκές τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τόσο σε επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες. Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλότερες τιμές σε προϊόντα τηλεπικοινωνιών, κινητής τηλεφωνίας, εικόνας και ήχου.

Τα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε κατηγορίες για την ευκολότερη εύρεσή τους. Προσπαθούμε συνεχώς να αυξάνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με προτεραιότητα όμως την ποιότητά τους. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές. Δεν επιβαρύνουμε τα προϊόντα μας με κρυφά κόστη και αργότερα να παρουσιάζουμε τα πραγματικά (πχ. μεταφορικά, δόσεις κτλ) ως δωρεάν. Οι τρόποι πληρωμής μας είναι ξεκάθαροι και ευέλικτοι. Οι τρόποι αποστολής μας επίσης. Προσπαθούμε πάντα οι αγορές σας να είναι μία ευχάριστη εμπειρία.

Σε εμάς βα βρείτε την μεγαλύτερη συλλογή από θήκες με πρωτότυπα σχέδια για σχεδόν όλα τα κινητά της αγοράς καθώς και πλήθος αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας θήκη εύκολα και γρήγορα φέρνοντας μας οποιοδήποτε θέμα που σας αρέσει και εμείς σας το αποτυπώνουμε στην θήκη του κινητού ή στην θήκη του tablet σας. Δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό στη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων, τα οποία πωλούνται στην Ελλάδα.

Σκοπός μας να σας παρέχουμε πρωτότυπες θήκες με μοντέρνα σχέδια καθώς και έξυπνα αξεσουάρ.

Σας θέλουμε μαζί μας ως φίλους με άριστη σχέση μεταξύ μας. Δεν είμαστε μία απρόσωπη εταιρεία. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας και να λύσουμε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί.

Θα μας βρείτε στο Μαρούσι στην διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 10, τηλ επικοινωνίας 210 6128273.

Σας ευχόμαστε καλές αγορές...

smartaccessories